Botë

Vdes nga COVID-19 një mjek popullor në Sri Lanka që thoshte se kishte ilaçin për mbrojtje nga virusi

 

Një mjek popullor në Sri Lanka i cili këmbënguli se një ilaç do të mbronte njerëzit kundër COVID-19 ka vdekur nga kjo sëmundje, thotë familja e tij, transmeton BBC. 

Eliyantha White trajtoi yjet e sportit dhe politikanët kryesorë me ilaçin, për të cilin ai pati thënë se i erdhi në ëndërr.