Botë

Çmimet “Nobel” edhe këtë vit ndahen virtualisht, fituesit bëhen të ditur nga 4-11 tetor

Foto: AP
 

As këtë vit nuk do të ketë festime për ndarjen e çmimeve “Nobel”, ndërkohë që laureatët do t’i pranojnë medaljet dhe diplomat nga shtetet e tyre, ka bërë të ditur të enjten Fondacioni Nobel.

Festimet tradicionale nuk janë mbajtur as vitin e kaluar për shkak të pandemisë me COVID-19.