Botë

Gjermania sot voton pas udhëheqjes disavjeçare të Angela Merkelit

Foto: AP
 

Qytetarët gjermanë të dielën i drejtohen kutive të votimit, për të zgjedhur partinë dhe liderin që do t’i udhëheqë, pas drejtimit disa vjeçare të Angela Merkelit.

Rreth 60.4 milionë gjermanë do të votojnë për Bundestagun e 20 -të.