Botë

Përshkallëzohet në dhunë pakënaqësia e kilianëve

FOTO: AP
 

Qindra kilianë kanë protestuar në rrugët e qytetit Ikike kundër emigrantëve në këtë rajon. Demonstruesit kanë djegur tenda dhe pajisje që u përkisnin emigrantëve.

Protestat janë organizuar pasi Qeveria rrafshoi një kamp emigrantësh, kryesisht me venezuelase, duke shkaktuar kundërthënie të madhe në shtetin e Amerikës Latine.