Botë

Ngjyrat e xhaketës së Merkelit dhe kuptimi i tyre

 

Gjithmonë të njëjtin stil të veshjes: Pantallona të thjeshtë, xhaketë me tre kopsa, një gjerdan dhe këpucë të rrafshëta.

Por në këta 16 vjet në krye të shtetit më të fuqishëm të Evropës, Merkeli nëpër takime vazhdimisht ndërronte ngjyrën e xhaketës.