Botë

Talebanët ndalojnë heqjen e mjekrës

 

Zyrtarët talebanë kanë lëshuar një urdhër të ri për të ndaluar heqjen e mjekrës në provincën Helmand të Afganistanit jugor, njoftuan mediat lokale.

Lajmin e konfirmoi për gazetën “Etilaatroz” drejtori i Informacionit dhe Kulturës së talebanëve.