Botë

Zemërim në Francë, pasi Britania refuzon shumicën e lejeve të peshkimit

 

Tensione të reja janë shfaqur mes Britanisë dhe Francës për të drejtat e peshkimit pas-Brexitit, raporton BBC.

Në raundin e fundit të aplikimeve, Britania ka lëshuar vetëm 12 licenca nga 47 aplikime nga 47 anije më të vogla që aplikuan për të peshkuar në ujërat e saj territorial.