Botë

Britania e Madhe një nga vendet më të varfra nga natyra në botë

 

Britania e Madhe është një nga vendet më të varfra nga natyra në botë - në 10% të fundit në nivel global dhe e fundit në grupin e kombeve të G7-s, tregojnë të dhënat e reja.

Ka një mesatare prej rreth gjysmës së biodiversitetit të saj, shumë më poshtë mesatares globale prej 75%, ka gjetur një studim.