Botë

11 fëmijë mbyten gjatë pastrimit të lumit në Indonezi

 

11 nxënës u mbytën dhe 10 të tjerë u shpëtuan gjatë një ekskursioni shkolle për pastrimin e lumit në Provincën Java të Indonezisë, thanë zyrtarët.

Zyrtarët lokalë thanë se 150 nxënës nga një shkollë e mesme islame po merrnin pjesë në pastrimin e së premtes përgjatë brigjeve të bregut të lumit Cileueur kur 21 prej tyre ranë në ujë.