Botë

Zelanda e Re me festival nxit vaksinimin masiv

 

Zelanda e Re ka organizuar një festival kombëtar për të inkurajuar njerëzit që të vaksinohen.

Yje të muzikës, sportit dhe filmit janë bërë bashkë në festivalin “Vaxathon”, që u transmetua në televizion për më shumë se tetë orë.