Botë

I arrestuari për vrasjen e deputetit britanik, po akuzohet për terrorizëm

 

Personi i arrestuar nga Policia pas vrasjes së deputetit britanik Sir Davis Amess, quhet Ali Harbi Ali.

25-vjeçar është duke u akuzuar për Akt Terrorist dhe policët kanë deri të premten për ta marrë në pyetje, raporton BBC.