Botë

19 të vdekur nga vërshimet në Indi

Foto: AP
 

Të paktën 19 persona kanë vdekur si pasojë e vërshimeve në Indinë jugore, pas reshjeve të mëdha.

Shirat e rrëmbyeshëm kanë bërë që lumenjtë të dalin nga shtretërit, duke shkaktuar shumë probleme nëpër qytete dhe fshatra.