Botë

Kërcënimi me bombë çon te mbyllja e një baze të marinës amerikane

Foto: AP
 

Një bazë e marinës së SHBA-së në periferi të Washingtonit, është mbyllur të mërkurën në mëngjes, pasi një kërcënim me bombë është bërë kundër Qendrës Mjekësore Walter Reed, që gjendet në atë kompleks, raporton “CNBC”.

Stafi dhe vizitorët e bazës në Bethesda të Marylandit, ka urdhëruar strehimin dhe u mbyllën portat.