Botë

Si po i ndihmon Bjellorusia “turistët” në kalimin drejt kufijve të BE-së

Bjellorusia është akuzuar se po i hakmerret Bashkimit Evropian për sanksionet, duke u ofruar emigrantëve viza turistike dhe duke i ndihmuar ata që t’i kalojnë kufijtë e saj. BBC-ja ka gjurmuar një grup që nëpërmjet këtij vendi të depërtojë në Gjermani

 

Bjellorusia është akuzuar se po i hakmerret Bashkimit Evropian për sanksionet, duke u ofruar emigrantëve viza turistike dhe duke i ndihmuar ata që t’i kalojnë kufijtë e saj. BBC-ja ka gjurmuar një grup që nëpërmjet këtij vendi të depërtojë në Gjermani

Kamera e telefonit celular lëviz majtas e djathtas, por askush nuk luan vendit. Udhëtarët e rraskapitur shtrihen të shpërndarë nën strehimin e drurëve.

Jamili ka mbështetur kokën mbi duar derisa bashkëshortja e tij Roshin është shtrirë përkrah tij.