Botë

E trafikuar në Evropë për seks: Historia e të mbijetuarës

Çdo vit me mijëra gra trafikohen nëpër qytetet evropiane dhe detyrohen që të punojnë në industrinë e seksit të udhëhequr nga burrat.

 

Eksploatimi seksual vazhdon të jetë qëllimi kryesor i trafikimit, kanë treguar të dhënat e Komisionit Evropian dhe brenda një viti të vetëm të ardhurat kriminale prej tij llogaritet se kapin vlerën prej 14 miliardë eurosh

Çdo vit me mijëra gra trafikohen nëpër qytetet evropiane dhe detyrohen që të punojnë në industrinë e seksit të udhëhequr nga burrat.

Jewel, një vajzë nigeriane që ëndërronte të punonte si kujdestare, ia doli të arratisej prej këtij rrjeti falë dy takimeve të rastësishme.