Botë

Banka Botërore pezullon ndihmën pas puçit në Sudan

Foto: AP
 

Banka Botërore pezulloi ndihmën e saj për Sudanin, pasi ushtria atje organizoi grushtshtet kundër Qeverisë civile.

Grushtshteti i së hënës u pasua me protesta mbarëkombëtare dhe u dënua fuqishëm nga komuniteti ndërkombëtar.