Botë

Shitoret e restorantet në Moskë mbyllen shkaku i rritjes së rasteve me koronavirus

Foto: Getty Images
 

Shitoret restorantet dhe shkollat në Moskë janë mbyllur, ndërsa Rusia është duke luftuar rritjen e numrit të rasteve të vdekjes nga COVID-19 dhe të rasteve të infeksionit.

Vetëm shitoret esenciale si supermarketet dhe farmacitë janë lejuar të qëndrojnë të hapura në Moskë, ndërsa restorantet mund të ofrojnë vetëm shërbimin merre me vete.