Botë

Pakistani angazhon ushtrinë për ta frenuar protestën kundër Francës

 

Autoritetet pakistaneze i kanë vendosur trupat paramilitare nëpër rrugë me qëllim të shpërndarjes së protestuesve anti-Francë, në kohën e përleshjeve të dhunshme me islamistët.

Kontejnerë transportues janë përdorur për bllokimin e autostradës kryesore në Islamabad dhe në rrugët rrethuese për t’ua pamundësuar protestuesve hyrjen në kryeqytet nga qytetet përreth.