Botë

Pronarë Ferrarish e jahtesh mashtruan shtetin në Itali për të përfituar nga ndihmat

 

Një skemë për të ndihmuar qytetarët me të hyra të pakta në Itali me qëllimin për të zbutur varfërinë dyshohet të jetë keqpërdorur nga mijëra deklarues, disa nga të cilët kishin nën pronësi të veten edhe Ferrari, jahte e prona të shtrenjta, ka njoftuar Policia.

Në mesin e atyre që përfituan ishin pjesëtarë të mafias dhe një person që mashtroi se ka fëmijë për të përfituar më shumë të hyra. Detajet dolën pas hetimit gjashtëmujor në disa rajone të Italisë.