Botë

Irani pajtohet të marrë pjesë në bisedimet për marrëveshjen bërthamore

Foto: AP
 

Bisedimet që synojnë ringjalljen e marrëveshjes bërthamore të vitit 2015 midis Iranit dhe gjashtë shteteve të tjera, pritet të vazhdojnë këtë muaj.

Kryenegociatori i Iranit Ali Baqeri Kani kathënë se qeveria e tij kishte rënë dakord të takohet në Vjenë më 29 nëntor.