Botë

Pas 15 muajve, Japonia nuk regjistron asnjë të vdekur nga COVID-19

 

Japonia nuk ka regjistruar asnjë të vdekur nga COVID-19 për herë të parë në 15 muaj.

Numri i rasteve dhe viktimave ka shënuar ulje drastike në të gjithë Japoninë pasi vendi ka vaksinuar më shumë se 70% të popullsisë.