Botë

Për lidhje jashtëmartesore çifti dënohet ashpër në Indonezi

 

Një burrë dhe një grua janë dënuar me goditje me shkop në Indonezi pasi janë shpallur fajtorë për shkeljen e ligjit të Sheriatit me lidhjen jashtëmartesore.

Çifti ishte arrestuar pasi banorët kishin raportuar për lidhjen e tyre jashtëmartesore. Secili prej tyre është goditur 17 herë.