Botë

Demokratët i shqetëson pavendosmëria e Bidenit

Supozohej të ishte një moment triumfi për Joe Bidenin.

 

Demokratja e Ohios, Nina Turner, e cila shërbeu si bashkëkryetare e fushatës presidenciale të Bernie Sandersit më 2020, tha se gjendja "shumë pak ka ndryshuar" për të varfrit dhe shtresën e mesme që kur Bideni e zëvendësoi Trumpin. Projektligji i infrastrukturës nuk e ndryshon këtë, tha ajo, dhe kritikoi paketën e shpenzimeve sociale të Bidenit

Supozohej të ishte një moment triumfi për Joe Bidenin.

Presidenti demokrat porsa e kishte kthyer në ligj paketën më të rëndësishme të infrastrukturës ndër breza. Dhe këtë e bëri duke bashkuar demokratët dhe republikanët, ashtu siç premtoi gjatë fushatës së vitit të kaluar. Por kur Biden mbërriti në New Hampshire javën e kaluar për të promovuar paketën prej 1 bilion dollarësh në këmbët e një ure të shkatërruar, dhe jo të gjithë të ftuarit e tij ishin në humor të mirë.