Botë

Vaksinat anti-COVID, më pak efektive kundër variantit të ri

Varianti Delta
 

Varianti i ri i COVID-19 është më i komplikuari që shkencëtarët kanë zbuluar deri më tani, thotë një zyrtar i lartë shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar.

Shkencëtarët kanë frikë se varianti - i njohur si B.1.1.529 - mund të jetë më i transmetueshëm dhe që vaksinat do të kenë më së paku efekt me të.