Botë

Gjermania heziton të mbyllet pavarësisht rekordeve ditore me COVID-19

Foto: AP
 

Qeveria e Gjermanisë refuzoi të mbështesë thirrjet të premten për një bllokim të shpejtë dhe të mprehtë, për të frenuar situatën e përkeqësuar të koronavirusit në këtë shtet.

Ministri i Shëndetësisë, Jens Spahn, ka deklaruar se kontaktet mes njerëzve duhet të reduktohen në masë të madhe, duke paralajmëruar se “situata është dramatikisht serioze, madje më serioze se në çdo periudhë të pandemisë”.