Botë

Izraeli mbyll kufijtë për të huajt për shkak të variantit të ri

 

Izraeli do të ndalojë të huajt të hyjnë në vend për 14 ditë dhe do të përdorë mbikëqyrjen për të ndaluar përhapjen e llojit të ri COVID-19, raportojnë mediat lokale.

Ndalimi pritet të hyjë në fuqi në mesnatën e së dielës, pas miratimit të plotë të kabinetit.