Botë

Marina amerikane shpëton dy peshkatarë që kishin ngecur në det për tetë ditë

 

Marina e SHBA-së ka shpëtuar dy peshkatarë iranianë që kishin mbetur të bllokuar në Gjirin e Omanit për tetë ditë, raporton “The Sun”.

Peshkatarët u shpëtuan nga USNS Charles Drew dhe atyre iu dha kujdesi mjekësor, ushqim dhe ujë.