Botë

Brazili dhe Japonia raportojnë rastet e para me variantin Omicron

Foto: AP
 

Brazili dhe Japonia janë futur në mesin e shteteve me rastet e para me variantin e ri të COVID-19.

Ndërkaq, tashmë edhe në Evropë janë raportuar raste me Omicron, madje është thënë se varianti qarkulloi në Evropë më herët se që është raportuar zyrtarisht.