Botë

Shkencëtarja kryesore e OBSH-së u bën thirrje njerëzve të mos kenë panik për Omicronin

 

Shkencëtarja kryesore e Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) të premten u bëri thirrje njerëzve të mos panikohen për shfaqjen e variantit të koronavirusit Omicron dhe tha se ishte shumë herët për të thënë nëse vaksinat do të duhej të ribëheshin për të qenë rezistente.

Soumya Swaminathan tha se ishte e pamundur të parashikohej nëse Omicroni do të bëhej lloji dominues.