Botë

Zhdukja e eksplozivëve nga bazat amerikane

Trupat falsifikuan të dhënat për të mbuluar disa vjedhje dhe në raste të tjera nuk raportuan eksplozivët si të zhdukur, tregojnë dosjet hetimore. Ndonjëherë, ata nuk arritën t’i mbronin eksplozivët

 

Trupat falsifikuan të dhënat për të mbuluar disa vjedhje dhe në raste të tjera nuk raportuan eksplozivët si të zhdukur, tregojnë dosjet hetimore. Ndonjëherë, ata nuk arritën t’i mbronin eksplozivët

Specialisti i shpërthimit të bombave në marinsat e Shteteve të Bashkuara ishte i shqetësuar për Amerikën dhe për luftën civile që kishte frikë se do të pasonte pas zgjedhjeve presidenciale.

Dhe kështu, ai vodhi 6 kilogramë eksplozivë C4 nga poligonet e stërvitjes në Kampin Lejeune.