Botë

Protestë në Bruksel, kundërshtohet vaksinimi obligues

 

Mijëra njerëz kanë marrë pjesë në protestën kundër ashpërsimit të masave dhe vaksinimit obligues në Bruksel të Belgjikës.

Shteti belg ka ashpërsuar masat gjatë javës për të ndalur përhapjen e variantit omircon të koronavirusit.