Botë

Nga janari Franca futet në masa të rrepta

Foto: Associated Press/AP
 

Nga 3 janari, Franca do të futet në kufizime të rrepta anti-COVID pas përhapjes së variantit Omicron. Siç kanë njoftuar autoritetet, puna në distancë do të bëhet e detyrueshme dhe tubimet publike në hapësira të mbyllura do të kufizohen në 2000 persona.

Franca regjistroi mbi 100 mijë raste të reja me koronavirus të shtunën, duke u regjistruar si numri më i lartë i regjistruar që nga fillimi i pandemisë.