Botë

Kokteji i Vitit të Ri Omicron: Dhimbje, frikë, shpresë për 2022-n

Foto: AP
 

Dhimbja për të vdekurit dhe ata që po vdesin, frika e më shumë infeksioneve që do të vinin dhe shpresat për një fund të pandemisë së koronavirusit ishin - përsëri - kokteji i hidhur me të cilin bota tha se i shpëtoi 2021-ës dhe solli 2022-shin.

Nata e Vitit të Ri, e cila dikur festohej globalisht me një egërsi të lirë, u ndje si një rast i deja vu-së, me variantin Omicron që përhapet me shpejtësi duke mbushur përsëri spitalet.