Botë

Kështu u ndien lëkundjet e fuqishme të tokës në Qipro

 

Lëkundje të gjata toke janë regjistruar në orët e para të së martës në Qipro. Një tërmet me magnitudë 6.5 shkallë të Rihteerit është regjistruar në fillim të së martës.

Lëkundja ka zgjatur për disa sekonda dhe qytetarët kanë arritur të regjistrojnë me kamera dridhjet.