Botë

Bideni lanson programin 27 miliardë dollarësh për rregullimin e 15 mijë urave

Foto: AP
 

Departamenti amerikan i Transportit po fillon një program prej 27 miliardë dollarësh për të riparuar dhe përmirësuar afërsisht 15,000 ura autostradash, si pjesë e ligjit të infrastrukturës të miratuar në nëntor.

Përpjekja është shpallur të premten ndërsa Presidenti Joe Biden po përpiqet të tregojë se si politikat e tij po i sjell për publikun.