Botë

Momenti kur gruaja në Belgjikë shtyhet para trenit, i shpëton më të keqes

 

Një grua franceze ishte shtyrë nga prapa drejt shinave në një metro në Bruksel, mirëpo ajo i shpëtoi më të keqe, pasi drejtuesi i trenit pa ngjarjen dhe frenoi në çastet e fundit, raporton “Daily Mail”.

Në xhirimet që janë shfaqur shihet një burrë duke e shtyrë gruan nga prapa, ndërsa treni ishte duke ardhur.