Botë

Ekipi i Bidenit i druhet mundësisë eventuale të shkarkimit

Foto: AP

Zgjedhjet e mesmandatit mbahen pas dhjetë muajsh, por administrata e presidentit Joe Biden dhe aleatët e tij tashmë parashikojnë një skenar të mundshëm në të cilin republikanët marrin shumicën në Dhomën e Përfaqësuesve, në Senat, ose në të dyja, dhe nisin një sërë hetimesh dhe përpjekjesh për të shkarkuar presidentin, shkruan Reuters.

 

Ligjvënësit, punonjësit e Kongresit dhe strategët parashikojnë një mori hetimesh që synojnë administratën e Joe Bidenit, veçanërisht nëse republikanët besnikë të ish-presidentit Donald Trump fitojnë shumicën në Kongres në zgjedhjet e pas dhjetë muajve për Kongres

Zgjedhjet e mesmandatit mbahen pas dhjetë muajsh, por administrata e presidentit Joe Biden dhe aleatët e tij tashmë parashikojnë një skenar të mundshëm në të cilin republikanët marrin shumicën në Dhomën e Përfaqësuesve, në Senat, ose në të dyja, dhe nisin një sërë hetimesh dhe përpjekjesh për të shkarkuar presidentin, shkruan Reuters.

Ligjvënësit, punonjësit e Kongresit dhe strategët parashikojnë një mori hetimesh që synojnë administratën Biden, veçanërisht nëse republikanët besnikë të ish-presidentit Donald Trump fitojnë vende të rëndësishme komiteti në Kongres.