Botë

Paralajmërim i fuqishëm i OBSH-së

 

Kreu i Organizatës Botërore të Shëndetësisë ka dhënë një paralajmërim të fuqishëm për liderët botërorë se pandemia e koronavirusit “nuk e ka fundin afër”.

Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus ka kundërshtuar supozimet se varianti i ri Omicron është tepër më i lehtë dhe se s’ka rrezik nga ky virus.