Botë

OKB-ja miraton rezolutën që lufton mohimin e Holokaustit

Foto: AP
 

Organizata e Kombeve të Bashkuara (OKB) ka miratuar një rezolutë që synon ta luftojë mohimin e Holokaustit, dhe po u kërkon shteteve anëtare dhe kompanive të mediave sociale të ndihmojnë në luftën kundër antisemitizmit.

Rezoluta, e paraqitur nga Izraeli dhe Gjermania, u miratua pa votim nga Asambleja e Përgjithshme prej 193 anëtarësh.