Botë

Irani, Kina dhe Rusia zhvillojnë stërvitje detare në veri të Oqeanit Indian

 

Irani, Kina dhe Rusia zhvilluan stërvitjen e tyre të treta të përbashkët detare, në veri të Oqeanit Indian të premten.

Marina nga forcat e armatosura të Iranit dhe Garda Revolucionare po marrin pjesë në stërvitjen "Rripi i Sigurisë Detare 2022" në një sipërfaqe prej 17,000 kilometrash katrorë.