Botë

Italia regjistroi sot mbi 138 mijë raste me COVID-19

 

Italia raportoi 138,860 raste me COVID-19 të dielën, kundrejt 171,263 një ditë më parë, ndërsa numri i vdekjeve shkoi në 227 nga 333.

Italia ka regjistruar 143,523 vdekje të lidhura me COVID-19 që nga shpërthimi i tij në shkurt 2020, numri i dytë më i lartë në Evropë pas Britanisë dhe i nënti më i madhi në botë.