Botë

Pesë vende largojnë familjet e diplomatëve nga Ukraina

 

Shtetet e Bashkuara, Australia, Britania, Gjermania dhe Kanadaja po largojnë familjet e diplomatëve nga ambasadat e tyre në Ukrainë. Ministri i Jashtëm ukrainas Dmitry Kuleba ka thënë të martën se katër vende – Shtetet e Bashkuara, Australia, Britania dhe Gjermania kishin informuar Kievin për vendimin e tyre.

Më vonë, Ministria e Jashtme kanadeze njoftoi vendimin e saj për të larguar përkohësisht anëtarët e familjeve të diplomatëve kanadezë nga Ukraina.