Botë

Lavrov: Përgjigjet e SHBA-së e NATO-s nuk adresojnë shqetësimet e Moskës

Foto: AP
 

Përgjigjet me shkrim të paraqitura nga Shtetet e Bashkuara dhe NATO-ja ndaj kërkesave të sigurisë së Rusisë nuk arrijnë të adresojnë shqetësimet e Moskës për zgjerimin e aleancës ushtarake drejt lindjes, ka thënë të enjten ministri i Jashtëm i Rusisë, Sergei Lavrov, në kohën kur frika për një pushtim të mundshëm të Ukrainës mbetet e lartë.

"Nuk ka asnjë reagim pozitiv për çështjen kryesore në këtë dokument”, u ka thënë Lavrov gazetarëve në Moskë.