Botë

Sa është i madh grumbullimi ushtarak i Rusisë rreth Ukrainës

 

Rusia ka zhvendosur rreth 100.000 trupa – të pajisur me gjithçka, nga tanket dhe artileria deri të municionet dhe fuqia ajrore – në kufirin e Ukrainës, por mohon se po përgatit një pushtim.

Image
Automjetet e mbledhura në Klimovo, Bryansk (19 janar)