Botë

SHBA-ja thotë ka kohë deri në fund të shkurtit ta shpëtojë marrëveshjen bërthamore të Iranit

Foto: AP
 

Administrata e Bidenit beson se ka kohë deri në fund të shkurtit për të shpëtuar marrëveshjen bërthamore të Iranit, përndryshe SHBA-së do t'i duhet të ndryshojë rrugën dhe të ndërmarrë përpjekje agresive për të parandaluar Teheranin të sigurojë një armë bërthamore.

"Ky sesion është ai më kritiku," tha një zyrtar i lartë i administratës së Bidenit, duke iu referuar bisedimeve të nivelit të lartë që kanë rifilluar në Vjenë.