Botë

Tanke e pajisje ushtarake dërgohen në Estoni nga Britania

 

Trupat britanikë kanë shkuar në Estoni dhe kanë transportuar pajisje ushtarake dhe tanke atje.

Imazhe të dronëve kanë treguar pamjet e tankeve në lëvizje.