Botë

Në Iran, litra e naftës kushton më pak se 1 cent

 

Pandemia, e tash edhe lufta Rusi-Ukrainë, kanë rritur ndjeshëm çmimet e naftës në treg. Në Kosovë, litra e naftës për herë të parë ka kaluar mbi 1.6 euro.

Dhe për më keq, sipas naftëtarëve çmimi mund të vazhdojë të rritet.