Botë

Instagrami e Facebooku shpallen “organizata ekstremiste” në Rusi

 

Një gjykatë ruse ka dhënë urdhër të hënën (21 mars) që rrjetet sociale perëndimore, Facebook dhe Instagram, të shpallen “organizata ekstremiste”, raportoi TheGuardian.

Në arsyetimin e Rusisë thuhet se këto dy kompani, pjesë e META-s, kanë kryer aktivitet ekstremist.