Botë

KOHA në Ukrainë: Alarme të njëpasnjëshme për rrezikun rus në Lviv [VIDEO]

 

Ekipi i KOHËS po vazhdon të qëndrojë në Ukrainë, në qytetin Lviv. Dhe, siç raporton gazetarja Saranda Ramaj, në mesditën e së martës kanë nisur alarmet e njëpasnjëshme si sinjal për rrezikun që mund të vijë nga bombardimet ruse.

Me lëshimin e alarmeve, qytetarët këshillohen të strehohen nga bombardimet e mundshme.