Botë

Rritja e madhe e së djathtës ekstreme në Serbi “shqetëson” edhe ish-radikalin Vuçiq

Lideri i Dverit, Boshko Obradoviq
 

Pushteti në Serbi nuk ka ndryshuar nga zgjedhjet e së dielës, parlamentare e presidenciale dhe Aleksandar Vuçiqi, përveç fitores së tij bindëse, është fokusuar edhe në “kthesën domethënëse” – djathtas, që kanë marrë serbët.

Kreu i Partisë Përparimtare Serbe, dikur pjesë e partisë Radikale Serbe të Vojislav Sheshelit, Vuçiq, është “shprehur i shqetësuar” për këtë anim të serbëve drejt ekstremit të djathtë.